Filters
Renginio tipas
Atstumas
Spindulys, kuriame tiekėjas nuo savo vietos gali pristatyti maistą km

Radome 16 pasiūlymus

Panašios kategorijos
  • Vieno kąsnio užkandžiai

    Užkandžiai prie vyno

    Užkandžiai prie alaus

    Užkandžiai gimtadieniui

    Užkandžiai vakarėliui

    Tortilijos

    Tartaletės

    Brusketos

    Lavašo suktinukai

    Sumuštiniai

    Užkandėlės

Be jokios abejonės užkandžiavimas nėra tik šių laikų fenomenas. Nereikėtų pamiršti ir kur kas senesnių laikų – juk viskas, ką valgome šiandien, turi gilias ir senas istorines tradicijas. Toks šio maisto populiarumas yra natūralus reiškinys, nes evoliucija skatina žmones atsisakyti dažno valgymo didelėmis porcijomis. Kiekvienas žinome, kad rekomenduojama valgyti mažomis porcijomis reguliariais intervalais kelis kartus per dieną. Tradiciškai tokios maisto rūšys gaminamos iš ingredientų, kurie paprastai naudojami ir lengvai prieinami kiekvieno namuose. Jų pagaminimas, kaip anksčiau, taip ir dabar, dažniausiai nereikalauja daug laiko, todėl visada galime užtikrinti, kad svečiai neliks alkani. Kadangi įvairūs užkandžiai dažniausiai turi pakankamai žmogaus organizmui reikalingų medžiagų ir neapsunkina virškinimo sistemos, ši maisto rūšis yra labai populiari įvairiose šventėse ir renginiuose, įskaitant vestuves, krikštynas, įmonių vakarėlius, vaikų šventes ir kitus renginius. Užkandžiai numalšina svečių alkį ir padeda jiems lengviau sulaukti, kol bus patiekti pagrindiniai ir karšti patiekalai. užkandžių gamybai galime panaudoti daugybę įvairiausių priemonių ir produktų: nuo grūdinių kultūrų, makaronų, mėsos, paukštienos iki daržovių, vaisių, riešutų ar net uogų – jei norime saldesnių užkandžių, kuriuos patiektume prie kavos, arbatos ar kitų saldžių ir karštų gėrimų. Jų maistinė vertė taip pat gali būti nevienoda. Atsižvelgiant į svečių auditoriją, šventę ar renginio tematiką – jie gali būti dietiniai ir sudaryti tik iš natūralių ir mažai apdorotų ingredientų, arba sotesni, daugiau angliavandenių turintys ir riebesni produktai. Dėl platus maisto produktų spektro, greito paruošimo, galimybės pasitelkti savo fantaziją, eksperimentuoti, nesunkiai pritaikyti meniu pagal svečių skonį ir pageidavimus ši maisto rūšis yra tokia patraukli bet kuriame pasaulio kampelyje. Užkandžiai neabejotinai yra viena iš labiausiai ir plačiausiai pripažintų švenčių, vakarėlių ir įvairių renginių sudedamųjų dalių.
Be jokios abejonės užkandžiavimas nėra tik šių laikų fenomenas. Nereikėtų pamiršti ir kur kas senesnių laikų – juk viskas, ką valgome šiandien, turi gilias ir senas istorines tradicijas. Toks šio maisto populiarumas yra natūralus reiškinys, nes evoliucija skatina žmones atsisakyti dažno valgymo dide
lėmis porcijomis. Kiekvienas žinome, kad rekomenduojama valgyti mažomis porcijomis reguliariais intervalais kelis kartus per dieną. Tradiciškai tokios maisto rūšys gaminamos iš ingredientų, kurie paprastai naudojami ir lengvai prieinami kiekvieno namuose. Jų pagaminimas, kaip anksčiau, taip ir dabar, dažniausiai nereikalauja daug laiko, todėl visada galime užtikrinti, kad svečiai neliks alkani. Kadangi įvairūs užkandžiai dažniausiai turi pakankamai žmogaus organizmui reikalingų medžiagų ir neapsunkina virškinimo sistemos, ši maisto rūšis yra labai populiari įvairiose šventėse ir renginiuose, įskaitant vestuves, krikštynas, įmonių vakarėlius, vaikų šventes ir kitus renginius. Užkandžiai numalšina svečių alkį ir padeda jiems lengviau sulaukti, kol bus patiekti pagrindiniai ir karšti patiekalai. užkandžių gamybai galime panaudoti daugybę įvairiausių priemonių ir produktų: nuo grūdinių kultūrų, makaronų, mėsos, paukštienos iki daržovių, vaisių, riešutų ar net uogų – jei norime saldesnių užkandžių, kuriuos patiektume prie kavos, arbatos ar kitų saldžių ir karštų gėrimų. Jų maistinė vertė taip pat gali būti nevienoda. Atsižvelgiant į svečių auditoriją, šventę ar renginio tematiką – jie gali būti dietiniai ir sudaryti tik iš natūralių ir mažai apdorotų ingredientų, arba sotesni, daugiau angliavandenių turintys ir riebesni produktai. Dėl platus maisto produktų spektro, greito paruošimo, galimybės pasitelkti savo fantaziją, eksperimentuoti, nesunkiai pritaikyti meniu pagal svečių skonį ir pageidavimus ši maisto rūšis yra tokia patraukli bet kuriame pasaulio kampelyje. Užkandžiai neabejotinai yra viena iš labiausiai ir plačiausiai pripažintų švenčių, vakarėlių ir įvairių renginių sudedamųjų dalių.

Prisijungimas

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas